El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas: "Hem d’aprendre a no fer de nous rics"
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha criticat aquest vespre que Catalunya i l’estat espanyol han viscut els darrers anys més enllà de les seves possibilitats: “Hem d’aprendre a no fer de nous rics. Ens hem permès coses que no podíem”.

Mas, que ha clos les jornades socioeconòmiques anuals de l’Obra Social d’Unnim, també ha advertit que l’únic sector que pot crear ocupació i reduir significativament l’atur és el teixit de la petita i mitjana empresa. Finalment, Mas ha avisat que per sortir de la crisi econòmica “no hi ha ni dreceres, ni miracles ni solucions màgiques'”.

a jornada ‘Economia 2011. Perspectives’ ha comptat també amb les ponències del divulgador científic Eduard Punset i el professor de l’IESE Business School i del Xina Europe International Business School de Xangai, Pedro Nueno. Nueno ha augurat un creixement d’entorn al 3% durant la pròxima dècada, tot i que ha matisat que per a això caldrà recuperar el valor del treball i protegir la nostra indústria i coneixement.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa