Mas: "Quantes més mesures jurídiques apliqui l'Estat, més gran serà la mobilització a Catalunya"

L'expresident de la Generalitat assegura a Madrid que "passi el que passi hi haurà acords. També en el cas que s'arribi a un Estat català hi haurà negociació i pacte"

 

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha deixat clar aquest matí en un esmorzar informatiu a Madrid que "quantes més mesures jurídiques apliqui l'Estat per a desprestigiar, més gran serà la mobilització a Catalunya". Mas, que ha estat presentat per l'exconseller Ferran Mascarell, s'ha referit explícitament al judici pel 9-N: "És obvi que darrera d'aquesta causa judicial hi ha el Govern de l'Estat. Fins i tot alguns presumeixen d'afinar la Fiscalia", i ha advertit que "si se'ns condemna, arribarem fins Estrasburg, si cal. La nostra disposició és defensar-nos fins el final".,

 

L'expresident de la Generalitat ha reiterat la voluntat de diàleg del Govern: "Va de debò, i ja ho va dir el President Puigdemont fa uns dies. Respon d'una convicció profunda", i s'ha mostrat convençut que "passi el que passi hi haurà acords. També en el cas que s'arribi a un Estat català hi haurà negociació i pacte". En aquesta línia, ha assenyalat que "si el procés arriba fins el final, serà obligatori que seiem a la taula per a protegir l'economia de tots".

 

Comentaris