El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas prepara una ofensiva per donar comptes dels primers cent dies
  • CA

CiU no vol que els seus primers cent dies passin desapercebuts. Al contrari, està interessat en fer arribar a l’opinió pública que, més enllà de la política de retallades per fer front a la delicada situació de les finances de la Generalitat, CiU ha actuat en molts altres fronts, que en la major part de casos han quedat desdibuixats darrere del debat dels números. Amb aquest objectiu està preparant una ofensiva que confia en que li serveixi, sobretot, per explicar-se.

Els cent dies es compliran el 7 d’abril, però la intenció de l’equip d’Artur Mas és que la celebració comenci a ser visible al menys des d’una setmana abans. El primer acte on farà balanç serà la intervenció del president de la Generalitat en un fòrum de debat a Madrid en un esmorzar el 28 d’aquest mes.

Seguidament, se celebrarà el Dia de CiU. Es desenvoluparà el 3 d’abril al parc de la Ciutadella de Barcelona i servirà per presentar tots els candidats a les eleccions municipals. El dia 4, també a Barcelona, es reunirà la interparlamentària de CiU, que agrupa als càrrecs al Parlament, el Congrés, el Senat i el Parlament Europeu, i que serà una trobada de to marcadament institucional.

El punt central arribarà els dies 6 i 7 d’abril. El dia 6 el president protagonitzarà una solemne compareixença en roda de premsa per donar comptes del treball efectuat i marcarà les línies de futur. El dia 7 serà entrevistat per TV3 per profunditzar en la mateixa direcció.

L’ofensiva d’onze dies es completarà amb la mobilització de tots els consellers: alguns tindran la missió d’explicar l’obra de govern al territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa