El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas portarà al Parlament una llei per simplificar l’administració
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha avançat que plantejarà a la resta de grups polítics l’impuls d’una llei al Parlament per simplificar el funcionament de l’administració catalana.

Mas traslladarà la iniciativa demà al conjunt d’integrants del cim anticrisi convocat pel Govern: partits, patronals, sindicats i el grup de ‘savis’ que ha elaborat l’informe basi de la trobada.

En el marc d’un  dinar amb membres de l’Associació Espanyola de Directius (AED), Mas ha apostat per “descomprimir” l’actual legislació administrativa també en l’àmbit estatal amb l’aprovació per part del Govern central d’un decret-llei que complementi la lle que surti del Parlament.

Mas també ha avançat que plantejarà en el cim “estendre” el tipus reduït de l’Impost de Societats a més empreses, i una reforma de l’IVA perquè l’empresari ho aboni.

Així mateix, ha apostat que la integració de tots els nivells de la FP, la descentralització dels aeroports, l’impuls del corredor ferroviari i viari Mediterrani, així com la recerca d’instruments de finançament alternatius per a les empreses, com a crèdits participatius i el capital de risc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa