El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas: “No em carregaré Catalunya per salvar Espanya”
  • CA

“No em carregaré Catalunya per salvar Espanya”. Ho va dir diumenge a la festa de CiU com a president del partit i avui ho ha repetit com a president de la Generalitat. “No anirem més enllà de la reducció del 10% i no posarem en qüestió la base del nostre benestar ni la modernització del país”, ha reiterat Artur Mas.

I, en aquesta línia, Mas ha promès que malgrat les demandes de més estalvi que sol•licita el govern espanyol “aguantarem en aquesta posició”. “Sabem fins on podem arribar i no anirem més enllà” i ” no acceptarem que posin més pressió sobre nosaltres quan ells no redueixen el dèficit”, ha afegit.

El president assegura que respecte les relacions amb Madrid té les coses molt clares: “Nosaltres farem els deures, perquè el nostre procés d’estalvi és molt profund i seriós, però el govern espanyol ens ha de pagar allò que ens deu i si no paga no ens pot posar deures”.

Missatge a Zapatero

I ha acabat la seva intervenció enviant un missatge al president del govern espanyol: “Si es queda un any més per fer de president, esperem que n’exerceixi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa