Mas intenta no tancar-se portes

Encara que el candidat té garantida la presidència amb l'abstenció del PSC reitera que el govern necessitarà "ajuda" i acords amb totes les formacions

Encara que Artur Mas ja compte amb l'abstenció del PSC per ser avui proclamat president de la Generalitat de Catalunya, en el seu discurs del tercer dia del debat d'investidura, ha tornat a demanar "acord, consens i diàleg" a la resta de grups de la cambra. "L'acord no exclou acords amb altres formacions polítiques", ha deixat clar ja a l'inici del discurs.

El candidat a la presidència de la Genealitat ha reconegut que "el futur govern i el seu president no tindrà la feina fàcil" i per això ha reiterat que "nostre govern vol ser ajudat i necessita ajuda".

El convergent, que ha fet servir bona part del seu temps d'oratòria exposant els punts de l'acord signat ahir entre CiU i el PSC, ha destacat d'aquest que "és un acord lògic entre les dues principals formacions d'aquest Parlament i abasta temes de gran interès, temes de país" però "no garanteix la governabilitat, ni garanteix l'estabilitat parlamentària del futur govern".

En defintiva, un pacte, que segons Mas, "dignifica i positivitza la política catalana".

 
 

Comentaris