Mas i Trias carreguen contra les primàries del PSC

El candidat de CiU a Barcelona diu que són un trencament del partit i el president de la Generalitat critica Hereu i Tura

Per a Xavier Trias, la celebració de les eleccions primàries per escollir el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona no és un problema entre Jordi Hereu o Montserrat Tura, ni tampoc una demostració de democràcia de partits. Trias considera que les primàries són un indicatiu del trencament que pateix el PSC, "del grau de destrucció de les seves sigles" i de que no troben el camí a seguir.

Davant aquest situació a la federació socialista, Trias ha agraït el recolzament que ha rebut tant de Convergència com d'Unió. "Ningú m'ha fet la trastada de fer-me unes primàries per fer-me fora malgrat no vaig guanyar les últimes municipals", ha dit.

També ha valorat els comicis del PSC aquest dissabte el president de la Generalitat, Artur Mas. Mas ha assegurat que el PSC ofereix un alcalde, Jordi Hereu, del que "la ciutat de Barcelona està cansada' o una candidata, Montserrat Tura, que no coneix bé la ciutat, 'no l'ha trepitjada i sempre hi ha viscut fora". En canvi, segons el president, Xavier Trias "és l'alcalde que espera Barcelona".

 
 

Comentaris