El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà dijous 3 de març amb el president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, així com amb altres representants polítics en el seu primer viatge oficial a Brussel•les des que va prendre possessió del càrrec.

Segons un comunicat, Mas començarà la jornada visitant la Delegació del Govern davant de la Unió Europea, després es reunirà amb el president de l’Aliança de Liberals i Demòcrates al Parlament Europeu, Guy Verhofstad, i després amb l’ambaixador espanyol davant de la UE, Luís Planas.

La ronda de contactes continuarà amb un dinar amb alts càrrecs catalans que treballen en institucions europees, i després entrevistant-se amb la presidenta del Casal Català, Elvira Ballesta, en la Delegació de la Generalitat.

Per acabar la jornada, Mas es reunirà amb Barroso a la seu de la Comissió Europea, i li exposarà els ajustos i els esforços que està fent la Generalitat per adequar els seus comptes a les demandes de l’Estat.

A falta del pressupost del 2011, la reunió entre els dos mandataris tindrà lloc una setmana després que el Govern hagi enviat als grups parlamentaris el pla econòmic i financer de reequilibri de Catalunya 2011-2013 que situa el dèficit de la Generalitat a tancament del 2010 en almenys un 3,9% del PIB català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa