El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas es reuneix amb Barroso per exposar-li els esforços econòmics de Catalunya
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà demà amb el president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, en el que serà el seu primer viatge oficial a Brussel·les des que va assumir el càrrec. La trobada servirà perquè el president català exposi els ajustos i els esforços que està realitzant Catalunya per adequar els seus comptes a les demandes de l’Estat.

El *Govern ha anunciat que la seva prioritat en les relacions internacionals serà projectar l’economia catalana, segons va precisar ahir el seu portaveu, Francesc Homs, després d’exposar els canvis impulsats per la Generalitat en el departament d’Afers exteriors.

El president català també es trobarà amb el president de l’Aliança de Liberals i Demòcrates al Parlament Europeu, Guy Verhofstadt, i posteriorment amb l’ambaixador espanyol davant la UE, Luis Planas. La ronda de contactes continuarà amb un esmorzar amb alts càrrecs catalans que treballen en institucions europees, i després entrevistant-se amb la presidenta del Casal Català, Elvira Ballesta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa