El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas es referma en el somriure i torna a apel?lar els votants del tripartit
  • CA

El candidat de CiU, Artur Mas, ha confirmat un cop més que intentaà de totes totes no caure en les provocacions dels socialistes però avui ho tenia difícil després de les paraules del número dos per Lleida del PSC, Joaquim Llena. En aquest sentit ha recordat que el símbol que acompanya les sigles de la federació “apel•la l’esperança i la il•lusió” perquè la gent “ara vol un somriure”.

Resolt aquest tema, Mas una vegada més ha apel•lat el vot dels votants del tripartit i del PP perquè aquesta vegada confiïn en CiU i promoguin “un canvi” a Catalunya. I ha fet una crida general “al vot útil”. També ha promès que farà servir aquesta confiança temporal per aixecar econòmicament el país i defensar Catalunya.
Respecte les enquestes, el candidat de CiU ha assegurat que “si no falla ningú, el 28 de novembre la gran majoria que reclamem està molt a prop”. “Ho veig a peu de carrer”, ha afegit.

Duran respon a Rubalcaba

Ha estat el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida qui ha respost el vicepresident del Govern espanyol, Alfredo Pérez Rubacalba, que ahir va dir que PP i CiU ja estaven gestant un pacte de govern. El líder d’Unió ha recordat al socialista que ha estat el PSOE a Madrid qui ha perseguit Convergència per pactar els Pressupostos Generals de l’estat. I ha vaticinat que el dia després de les eleccions els trucarà per felicitar-los i per oferir-se “pel que sigui necessari”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa