Mas es compromet a aprimar l'administració sense acomiadar funcionaris

Mas: "prefereixo no pensar-hi massa en el 29-N, perquè sinó m'atabalo"

El candidat a la presidència de la Generalitat de CiU, Artur Mas, s'ha compromès aquest matí a que si governa, aprimarà l'administració sense acomiadar cap funcionari. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Mas ha apel•lat a l'aplicació del sentit comú i ha llençat un missatge de tranquil•litat als funcionaris, "que per oposició i llei tenen guanyada la seva plaça". En concret, ha deixat clar que"això no esta en joc".

El que sí que farà el candidat de CiU si arriba a la presidència, serà disminuir l'aparell polític un 20%, de manera que de les 15 conselleries actuals n'hi haurien 12 i se seguiria el mateix procediment amb les direccions generals, secretaries i consorcis. "Una opció és no cobrir les vacants de jubilació que es vagin produint", ha afegit.

Pel que fa a la situació econòmica en què es troba la Generalitat, Mas ha afirmat que "prefereixo no pensar-hi massa en el 29-N, perquè sinó m'atabalo". I ha reiterat una vegada més la necessitat d'aconseguir el concert econòmic. Respecte a les declaracions del míting socialista d'ahir a la nit al Palau Sant Jordi, en que es titlla d'impossible aquest nou pacte fiscal, Mas ha desafiat al PSC criticant "que vagin dient missa, també semblava impossible eliminar el servei militar i es va aconseguir", ha afegit.

 
 

Comentaris