Mas diu que Bozal i Mascarell se senten "identificats" i "còmodes" al Govern

Reitera que és un Govern "d'amplitud de mires i que no se cenyeix estrictament a les fronteres dels partits"

El president, Artur Mas, s'ha mostrat convençut que la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, se senten "còmodes" i "identificats" en el nou Govern del que en formen part. "No sóc psicòleg i no sé fins a quin punt se senten còmodes", ha bromejat, al ser preguntat a la roda de premsa després del Consell Executiu.

Tot i això, ha destacat que parteix de la base que Bozal i Mascarell "són gent adulta" i "si es van decidir a apuntar al Govern és perquè d'entrada si senten còmodes", sinó, ha indicat, no ho haurien fet. El president creu que no només se senten còmodes sinó 'identificats des del punt de vista dels grans objectius'.

En el cas de Fernández Bozal, la consellera ha rebut crítiques des del món sobiranista per la seva actuació com a advocada en cap de l'Estat a Catalunya contra la consulta sobre la independència que es va portar a terme a Arenys de Munt. Fernández Bozal també va indicar que prioritzaria l'austeritat en la justícia per davant de la recuperació de les competències de la seva cartera retallades pel Tribunal Constitucional.

 
 

Comentaris