Mas destaca que Trias és un candidat "no discutit" pel partit

El president de la Generalitat s'ha mostrat convençut que Trias serà el pròxim alcalde de la ciutat

El president de CiU, Artur Mas, ha destacat  que el líder de la federació nacionalista a Barcelona, Xavier Trias, és un candidat a l'alcaldia "no discutit" pel partit, en al·lusió a les eleccions primàries del PSC entre l'alcalde Jordi Hereu i l'ex consellera Montserrat Tura.

En la intervenció inaugural d'una conferència pronunciada per Trias sobre les seves propostes de futur per a Barcelona, Mas ha destacat que Trias és una aposta clara i "sense fissures" de CiU, i ha ressaltat que sempre ha comptat amb la confiança del partit.

El president de la Generalitat s'ha mostrat convençut que Trias serà el pròxim alcalde de la ciutat, i ha reclamat que és "molt important que la força de Barcelona se sumi a la força de Catalunya", cosa que, segons la seva opinió, serà possible amb la victòria de CiU en les municipals.

"Per a una Catalunya millor ha d'haver una Barcelona millor", ha sentenciat Mas, qui ha ironitzat que, com en el seu cas, Trias aconseguirà ser investit alcalde a la tercera vegada que es presenta a unes eleccions municipals. "A la tercera va la vençuda", ha resumit.

El líder de CiU ha destacat que si el seu partit guanya les eleccions a Barcelona no serà perquè el PSC porta 32 anys governant ininterrompudament i s'ha desgastat, sinó perquè la federació nacionalista ha fet un treball "intensíssim" per millorar la ciutat i aproximar-se a la gent.

 
 

Comentaris