El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas destaca que Trias és un candidat "no discutit" pel partit
  • CA

El president de CiU, Artur Mas, ha destacat  que el líder de la federació nacionalista a Barcelona, Xavier Trias, és un candidat a l’alcaldia “no discutit” pel partit, en al·lusió a les eleccions primàries del PSC entre l’alcalde Jordi Hereu i l’ex consellera Montserrat Tura.

En la intervenció inaugural d’una conferència pronunciada per Trias sobre les seves propostes de futur per a Barcelona, Mas ha destacat que Trias és una aposta clara i “sense fissures” de CiU, i ha ressaltat que sempre ha comptat amb la confiança del partit.

El president de la Generalitat s’ha mostrat convençut que Trias serà el pròxim alcalde de la ciutat, i ha reclamat que és “molt important que la força de Barcelona se sumi a la força de Catalunya”, cosa que, segons la seva opinió, serà possible amb la victòria de CiU en les municipals.

“Per a una Catalunya millor ha d’haver una Barcelona millor”, ha sentenciat Mas, qui ha ironitzat que, com en el seu cas, Trias aconseguirà ser investit alcalde a la tercera vegada que es presenta a unes eleccions municipals. “A la tercera va la vençuda”, ha resumit.

El líder de CiU ha destacat que si el seu partit guanya les eleccions a Barcelona no serà perquè el PSC porta 32 anys governant ininterrompudament i s’ha desgastat, sinó perquè la federació nacionalista ha fet un treball “intensíssim” per millorar la ciutat i aproximar-se a la gent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa