El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas demana participació per construir el present i futur de Catalunya
  • CA

El candidat de CiU a la Generalitat, Artur Mas, ha fet avui una crida a la participació, també als qui estan desencantats i distanciats de la política, per poder construir el present i futur de Catalunya. Encara que ha reconegut que “segurament hi ha molts motius per queixar-se per com està política”, ha assegurat “que també hi ha  molts més motius per construir el país i defensar-lo”. I s’ha mostrat convençut que la participació serà més alta del pronòstic que marquen les enquestes.

Acompanyat per la seva dona, Helena Rakonisk, Mas també ha desitjat que la jornada electoral transcorri de manera cívica, sense alteracions de cap tipus, i que es converteixi en “una gran festa de la democràcia”.

Després de preguntar-li si té bons auguris, Mas s’ha limitat a destacar que creu que pot ser “positiva”, però ha apel·lat un altre cop a la prudència, en al·legar que està en mans dels catalans decidir quin govern volen. “Hem fet el que hem pogut i sabut, però els catalans són els amos i sobirans de la democràcia”, ha conclòs Mas.

La seva presència ha generat una gran expectació

Multitud de persones que també votaven al Col·legi Inafnt Jesús de Barcelona s’han acostat al candidat de CiU per saludar-lo i parlar-li, cosa que ell ha correspost amb amabilitat i ha aprofitat també per saludar els membres no només de la seva taula sinó també els de la resta. L’expectació també era màxima per part dels mitjans de comunicació, cosa que ha provocat algunes molèsties i queixes entre els ciutadans que també havien de votar al mateix lloc.

Després de fer les respectives declaracions als mitjans de comunicació, Mas ha explicat que en aquestes eleccions serà la primera vegada que podrà votar el seu fill petit, Artur, que ha complert 18 anys. La resta dels seus fills, Albert i Patricia, fa temps que ja poden votar, pel que ha fet broma que ja té quatre vots assegurats, els dels seus tres fills i el de la seva dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa