Mas demana "donar suport" als consellers perquè arribin "vius" i "forts" a l'1-O

L'expresident de la Generalitat diu que els canvis al govern de la Generalitat s'han fet "colze a colze" amb el president Puigdemont

 

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha valorat els canvis en el govern de la Generalitat anunciat avui pel president Puigdemont afirmant que "s'han fet colze a colze" amb el cap de l'executiu. Les modificacions, segons Mas, "han estat meditades i comentades" i van "en la línia de donar confiança i seguretat" que el govern es pren seriosament els plans del referèndum. En un acte de partit a l'Auditori FIATC de Barcelona, el president del PDeCAT ha dit que hem de "donar suport" als consellers "perquè puguin arribar no només vius sinó també forts a l'1 d'octubre".

 

Segons Mas, decisions com el canvi de govern d'aquest divendres "s'estan prenent i així cal fer-ho". "Hi ha molta gent compromesa, gent que ha sortit de la seva zona de confort, i no només polítics", ha assegurat. A més, ha volgut fer un "agraïment explícit" als consellers que han deixat el govern aquest divendres i també a Jordi Baiget, que va deixar el càrrec la setmana passada. "Han estat col·laboradors molt bons, han fet una molt bona feina, han estat gent compromesa i gent honesta", ha remarcat Mas. Segons ell, els consellers que han abandonat el govern "han arribat fins allà on les seves condicions personals els han pogut fer arribar" però en qualsevol cas, "volen el referèndum" i "votaran sí".

 

Comentaris