Mas demana al país "comprensió i corresponsabilitat" davant les retallades

El president de la Generalitat fa un "balanç raonablement" positiu dels primers cent dies de govern

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat avui en el marc de la celebració dels cent dies de govern, "comprensió i corresponsabilitat" al país davant les polítiques d'estalvi i austeritat que està aplicant l'executiu. "El que estem fent no és un caprici", ha dit Mas.

El president ha assegurat que "el govern està disposat a rebre les bufetades" però davant la necessitat d'equilibrar l'economia encara necessita "ajuda i ser ajudat". I, en aquest sentit a part de la comprensió ciutadana, també ha reclamat el suport dels partits de l'oposició i dels mitjans de comunicació.

En aquesta línia, el cap de l'executiu català també ha tret importància a les primeres manifestacions convocades contra les retallades. "La gent no és tonta i sap amb les dificultats amb les quals estem operant, perquè a casa seva també les pateixen", ha afirmat el president.

Balanç "raonablement positiu"

D'aquests cent primers dies Mas n'ha fet un balanç "raonablement positiu" i ha assegurat que durant aquest temps el govern "ha fet un munt de coses i ha complert amb uns quants compromisos electorals".

I tot això, segons el president, s'ha fet amb un únic objectiu: "aixecar Catalunya". I és que Mas ha negat que durant aquests primers mesos el govern no hagi fet política, com critiquen des de l'oposició. "Estem fent política amb majúscules perquè ens enfrontem a la realitat, encara que sigui dura, i amb criteris de país".

 
 

Comentaris