El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas defensa les retallades per sortir de la crisi "amb més força"
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha hagut avui de defensar la política de retallades que el govern ha començat a aplicar en sectors més sensibles, com educació i benestar social. Mas, de visita a una fàbrica de vidre, ha assegurat que aquestes mesures són “necessàries per poder sortir després endavant amb més força”.

Ha explicat que entén que pugui haver-hi “una certa confusió en un moment en què hi ha moltes notícies de signe decebedor, en què es parla només de retallades” però ha manifestat que “és una cosa obligada en aquest moment”.”Hem d’anar per aquesta via per poder tirar endavant després amb més força”, ha afegit.

Davant d’aquesta situació, el president de la Generalitat ha enviat un missatge d'”optimisme” i ha dit que Catalunya “té moltes coses que li permeten mirar al futur amb il•lusió”. I ha reconegut que “al costat d’aquesta apretada de cinturó cal donar missatges clarament positius de cara al futur”.

Ha declarat que el seu govern està a favor de l’activitat econòmica i ha destacat que “només el teixit productiu i les empreses seran capaces de crear els llocs de treball que es necessiten en un país amb una taxa d’atur tan alta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa