El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas Colell: "No acceptarem ‘ordenos y mandos’ de Salgado"
  • CA

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha valorat el nou rating de Moody’s que ha retallat un punt la qualificació del deute espanyol com una notícia que no és bona i ha ofert “diàleg i col•laboració” a l’Estat. “Si el govern espanyol està a disposat a dialogar ens hi trobarà perquè creiem profundament en la necessitat de l’equilibri fiscal” ha assegurat Mas-Colell que ha volgut diferenciar l’oferiment de diàleg amb acceptar imposicions. No acceptarem “ordenos i mandos” ha advertit el conseller després que la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, hagi demanat a les autonomies que facin “més esforços” per reduir el dèficit.

El titular d’economia ha reconegut que ens trobem en una “situació complexa” però també ha recordat que fins ara a Catalunya governava el partit del que forma part la vicepresidenta Salgado, atribuint d’aquesta manera l’actual situació a una herència.

“Haig de creure que Salgado va fer tot el que va poder i que no se’n va sortir”, ha conclòs. Però el conseller d’Economia pronostica que la situació anirà a millor perquè el Govern creu “profundament” en la necessitat de l’equilibri fiscal tant a Catalunya com a l’Estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa