El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas-Colell analizarà amb el PSC l’estat de les finances de la Generalitat
  • CA

El conseller d’Economia i Ocupació, Andreu Mas-Colell, analitzarà demà amb el PSC l’estat de les finances i el projecte de llei perquè la Generalitat pugui endeutar-se per un import màxim de 2.613 milions d’euros mentre dura la pròrroga dels Pressupostos de 2010. A la trobada, que tindrà lloc un dia després de la reunió entre els presidents José Luis Rodríguez Zapatero i Artur Mas, acudiran el portaveu del PSC, Miquel Iceta, i la diputada en el Parlament Rocío Martínez-Sampere.

Precisament, el president del PSC en el Parlament, Joaquim Nadal, ha explicat que tenia “el convenciment i la certesa” que el conseller els explicaria abans del ple parlamentari del dimecres el sentit del projecte de llei d’Autoritzacions Financeres i Normes Pressupostàries i Tributàries durant el període de pròrroga pressupostària. El text va ser aprovat el dimarts passat pel Govern, i s’ha inclòs en l’ordre del dia del ple del dimecres pel procediment de lectura única.

La reunió se succeeix després que tots els grups parlamentaris de l’oposició, inclòs el PSC, hagin carregat contra “l’alarmisme” dels membres del *Govern sobre l’estat de les finances de la Generalitat.
Imprimir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa