Mas-Colell: "A Catalunya farem els deures sempre i quan el Govern central es comporti amb lleialtat"

El conseller d'economia respon a Zapatero que amb aquestes declaracions només aconsegueix un major desprestigi internacional

El conseller d'economia, Andreu Mas-Colell, ha assegurat aquest matí en resposta a Zapatero que a Catalunya no hi haurà intervenció perquè "farem els deures, sempre i quan el Govern central es comporti amb lleialtat envers els ingressos fiscals i faci el que ha de fer", així ho ha explicat en una entrevista a TV3.

El conseller d'economia ha advertit al president Zapatero que amb aquestes declaracions només aconsegueix un major desprestigi internacional. Mas-Colell també ha retret al president del Govern espanyol que qui pensi que Catalunya no és una petita part del Regne d'Espanya s'equivoca i que, sí que és cert que el Govern central té el "poderós instrument per intervenir l'economia catalana, s'han parat a pensar què significaria aquesta intervenció?".

El conseller també ha assegurat que Espanya no serà intervinguda i que "el preu de la seva no intervenció, no serà la intervenció de l'economia catalana".

 
 

Comentaris