Mas busca vots a feus socialistes mentre Montilla carrega contra ell

El socialista diu al líder de CiU que "deixi de protegir-se amb la senyera" i "doni comptes de què ha fet amb la cartera"

El candidat de CiU, Artur Mas, ha fet campanya aquest vespre a Sabadell, feu dels socialistes. El convergent ha reclamat el vot del simpatitzant socialista, argumentant que el PSC ha dit clarament que no vol el concert econòmic i CiU, per tant, sabrà defensar millor els seus interessos.

En aquest sentit, Mas ha carregat carregat contra José Montilla per fer promeses sobre peatges quan ara són més cars que mai.

A més, Mas ha cridat els seus a continuar treballant per aconseguir més diputats que el tripartit, evitant sempre les "pells de plàtan" que els adversaris posen a la federació, aquest cas en forma de peticions d'imputació pel cas Palau.

Montilla a Mas: "No et protegeixis amb la senyera"


I precisament a aquest tema s'ha referit el seu principal contrincant. El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha exigit a Mas que deixi de donar "excuses" i de "protegir-se amb la senyera" i que "doni comptes del que ha fet amb la cartera".

D'aquesta manera, en un míting a Mataró, el candidat socialista ha retret a Mas el cas Palau i ha dit que "no podem anar a votar sense respostes clares i sense propostes, i amb molts dubtes sobre el que ha passat al Palau de la Música". A més, ha dit que, en cas que s'acabi celebrant un cara a cara, demanarà explicacions al líder de CiU i li preguntarà "si deixarà l'escó" en cas que la Justícia acabi vinculant CDC al cobrament de comissions il•legals.

 
 

Comentaris