El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas aposta per visualitzar les potencialitats econòmiques de Catalunya
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, arrencarà la setmana que ve visitant empreses i instal·lacions de recerca per visualitzar les potencialitats econòmiques de Catalunya. El propi Mas va admetre fa unes setmanes que Catalunya viu un moment de certa confusió amb moltes notícies de “signe decebedor”.

Per contrarestar aquest clima, Mas vol destinar els propers mesos a visitar totes aquelles iniciatives empresarials a Catalunya que siguin sinònim de creixement. Aquest mateix dilluns inaugurarà l’ampliació de la planta de l’empresa Haribo, a Cornellà del Terri, col·locarà la primera pedra d’un centre de recerca a Castelldefels i visitarà l’empresa Compact Habit, a Cardona.

Fins i tot el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, va avançar aquest mateix dimecres que el Govern està gestionant en competència amb altres territoris fins a 102 projectes d’inversió amb possible destinació a Catalunya, per un import superior als 3.000 MEUR i que suposarien 15.000 llocs de treball. Mena va respondre així als atacs del PSC arran de tancaments com el de Derbi o Yamaha.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa