El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas anima els ciutadans a ser bons venedors dels productes catalans
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha animat avui tots els catalans a convertir-se en “bons venedors” dels productes catalans i dels bons productes que ofereix Catalunya.

En la inauguració de l’Espai del Peix de Palamós, Mas ha assegurat que Catalunya va i anirà cap endavant perquè té moltes possibilitats: “Si ens ho creiem a fons i ens convertim en bons venedors del que tenim, podem aspirar a ser dalt de tot”.

Malgrat les dificultats econòmiques, Mas ha assegurat que “aquest país tan petit” ha aconseguit donar-se a conèixer i ser a primera línia a escala mundial en determinades àrees com, per exemple, la gastronomia.

“Tots els catalans hem de convertir-nos en bons venedors dels productes de la nostra terra, del camp i del mar, perquè qualsevol altre país del món que tingués la riquesa dels productes que tenim a Catalunya ho explicaria per tot arreu”, ha assegurat.

De fet, Mas ha considerat que a Catalunya a vegades falta aquest esperit de vendre les coses bones de la comunitat, cosa que, ha assegurat, és molt important de cara als anys vinents.

Mas ha visitat l’Espai del Peix acompanyat pel conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Mig Rural, Josep Maria Pelegrí, i l’alcaldessa del municipi, Maria Teresa Ferrés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa