El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas admet que Catalunya lluita contra l’atur "sense grans èxits"
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reconegut avui que Catalunya lluita contra l’atur i la pobresa “de moment sense grans èxits”, però ha mostrat la seva confiança absoluta en el futur. “Tot i que la realitat és dura, no vull que es perdi aquest horitzó d’una Catalunya que se’n pot sortir”, ha indicat durant la inauguració d’una fundació de Càritas dedicada a la formació i la reinserció laboral.

El president ha agafat aquesta fundació com a exemple, i ha assegurat que aquest tipus d’iniciatives “reconforten i estimulen, perquè dóna la impressió que a Catalunya hi ha molta gent amb actius diferents que quan es posa en marxa és capaç de resoldre problemes i anar endavant”.

De nou, el president ha volgut llençar un missatge positiu, perquè hi ha a Catalunya “molts símptomes i signes de confiança en el futur”, i ell mateix ho veu cada dia quan visita empreses i entitats. “Estem tan inundats i ofegats de tot allò que no va bé que hem de procurar subratllar tot allò que funciona i funciona bé”, ha argumentat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa