Mas admet que Catalunya lluita contra l'atur "sense grans èxits"

El president de la Generalitat no té cap dubte que el país se'n sortirà perquè disposa d'actius que li donaran la volta a la situació

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reconegut avui que Catalunya lluita contra l'atur i la pobresa "de moment sense grans èxits", però ha mostrat la seva confiança absoluta en el futur. "Tot i que la realitat és dura, no vull que es perdi aquest horitzó d'una Catalunya que se'n pot sortir", ha indicat durant la inauguració d'una fundació de Càritas dedicada a la formació i la reinserció laboral.

El president ha agafat aquesta fundació com a exemple, i ha assegurat que aquest tipus d'iniciatives "reconforten i estimulen, perquè dóna la impressió que a Catalunya hi ha molta gent amb actius diferents que quan es posa en marxa és capaç de resoldre problemes i anar endavant".

De nou, el president ha volgut llençar un missatge positiu, perquè hi ha a Catalunya "molts símptomes i signes de confiança en el futur", i ell mateix ho veu cada dia quan visita empreses i entitats. "Estem tan inundats i ofegats de tot allò que no va bé que hem de procurar subratllar tot allò que funciona i funciona bé", ha argumentat.

 
 

Comentaris