El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta Rovira demana dirigir el vot feminista a ERC
  • CA

 

La secretària general d’Esquerra Republicana (ERC), Marta Rovira, ha demanat aquest dijous que el vot feminista vagi dirigit al seu partit: “En política és on més fa falta una visió de gènere” i “les dones hi som per prendre decisions”, ha dit a través d’un vídeo emès en un acte celebrat a la Biblioteca Montserrat Abelló del districte de les Corts de Barcelona. “No existirà república lliure sense homes i dones lliures“, ha recordat.

 

Rovira ha afirmat que “la papereta del 28-A ha de ser feminista” i que cal “recuperar el retrocés de la crisi econòmica que ha portat moltes dones a perdre la seva feina o no poder-se dedicar a la seva professió”. “Hem de treballar moltíssim per eradicar aquesta mirada patriarcal que és a tot arreu i que provoca una bretxa salarial que no és justa“, ha etzibat des de Ginebra.

La candidata al Congrés Carolina Telechea, en un acte d'ERC pel 28-A
La candidata al Congrés Carolina Telechea | Jordi Borràs

 

La candidata al Congrés Carolina Telechea ha dit que “el 28-A tenim l’oportunitat d’omplir les urnes de feminisme“. “ERC s’ha compromès a feminitzar el partit”, ha presumit. També dins del mateix acte ha afegit que “el feminisme institucional no és una utopia, sinó que és el nostre deure com a societat”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa