Maroto: "La CUP i Sortu busquen l'excusa per provocar l'agitació als carrers"

Assegura que aquests "salvadors de la pàtria" lluiten "contra el seu propi poble" i fan "un flac favor" als treballadors amb la seva "turismofòbia"

 

 

 

El sotssecretari de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, ha afirmat que la CUP i Sortu busquen, amb els atacs al turisme, l'"excusa" per provocar "l'agitació" als carrers. Després d'assenyalar que els que s'anomenen a si mateixos "salvadors de la pàtria" lluiten "contra el seu propi poble" amb els seus actes de "turismofòbia", ha destacat que fan "un flac favor" als treballadors del sector. En una entrevista a Europa Press, Maroto ha criticat els atacs al turisme que s'estan produint a Catalunya, Balears i Euskadi: "Pensar que el nostre país seria millor sense turisme, és no tenir ni dos dits de front, és negar la realitat i buscar una excusa per provocar l'agitació. La turismofòbia és el més ranci que hem tingut als nostres carrers en molt temps i això que hem tingut moltes coses, desgraciadament", ha subratllat.

  

 

 

 

 

Per això, ha expressat el seu desig que la societat, "en el seu conjunt, mostri el seu rebuig a qualsevol tipus de violència, especialment contra persones que l'únic pecat que cometen és venir a deixar diners aquí, a gastar els seus estalvis aquí i a passar-ho bé aquí, juntament amb nosaltres".
 

Per al dirigent popular, "una reflexió que molta gent comparteix" és que "alguns dels que estan dient que els turistes que vénen a Espanya són turisme de borratxera, són els mateixos que són incapaços de passar un cap de setmana sense fer botelló a la plaça pública". "Això també és, en si mateix, una contradicció i sorprèn", ha afegit.
 

En aquest sentit, ha subratllat que "alguns d'aquests de la CUP o de Sortu són els mateixos" que es veuen "tots els dies, especialment els caps de setmana, enganxats a una ampolla als carrers". "Aquests són els que critiquen el turisme de borratxera, coses de la vida", ha lamentat. Al seu judici, els atacs que s'han produït "no tenen cap sentit perquè els que pensen que el País Basc o Catalunya o el conjunt d'Espanya seria molt millor sense turistes, és que no entenen res".

 

Comentaris