Marlaska deixa sense medalla però felicita els 6.041 Guàrdies Civils de l’1-O

Indignació de l’Asociación Pro Guardia Civil

La Guàrdia Civil s'endú un votant de l'1-O

La Guàrdia Civil s'endú un votant de l'1-O

Sense medalla, però això sí felicitats. Així quedaran els 6.041 efectius de la Guàrdia Civil que van participar en l’operatiu contra el referèndum del Primer d’Octubre, entre els mesos de setembre i desembre de 2017. L’Associació Pro Guàrdia Civil (APROGC) ho ha anunciat després que el Portal de Transparència del govern espanyol els hagi respost una pregunta sobre les condecoracions i felicitacions per aturar “l’intent de secessió”.

 

En concret, l’APROGC preguntava el nombre d’efectius que van actuar en el desplegament, comptant els destinats a unitats a Catalunya. Així mateix, requeria el nombre de propostes per la condecoració de l’Ordre del Mèrit de la Guàrdia Civil i de les felicitacions amb anotació i sense anotació.

 

La resposta, difosa per l’associació aquest dilluns, és tan breu com clara. Interior certifica que el número total d’efectius que van prendre part va ser de 6.041. D’aquests, el número de “propostes de felicitació ha estat de 5.134, de 3.044 amb anotació i 2.090 sense anotació”. “No s’ha efectuat cap proposta de condecoració de l’Ordre de Mèrit de la Guàrdia Civil pels membres d’aquest dispositiu”, anuncia la resposta.

 

 

L’APROGC no amaga la seva indignació i malestar perquè “després de l’esforç, sacrifici i extraordinari servei” els agents es queden sense medalles pensionades o que destaquen el “patrotisme” dels agents. Així mateix, s’empipen perquè no atorgar condecoracions no atorga mèrits per la promoció interna i “les felicitacions sense anotació, no tenen cap reflex a l’expedient personal dels Guàrdies Civils”. L’Associació es queixa que tampoc s’han condecorat els agents en motiu del 175 aniversari de la fundació de l’institut armat.

 

 

 

Comentaris (16)
Miquel Fa 5 mesos
És un basc espanyolitzat.
Josep Sierra Roca Fa 5 mesos
Els violents es feliciten i s'enfaden entre ells... viure per veure.
Hostiar gent pacífica no és cap mèrit, i menys si es fa gustosament Fa 5 mesos
Medalles?? Què no era la seva feina potser??? ...ep! I que a més van fer de molt bon grat?? Per la mateixa teoria, no haurien de demanar medalletes també els que els encoratjaven amb crits d A por elloooos!! I els que s'hi van emprar més a fons?? no se'ls hauria de concedir alguna cosa més que una medalla?
Maria Fa 5 mesos
Un país que feliciti a la policia per pegar als seus ciutadans ,està acabat Visca la República Catalana lluny d'Espanya
Si la justícia espanyola fos justícia.... Fa 5 mesos
Medalles per una gent que va produir 1060 ferits per votar?... 1.060 sentencies de presó amb cadena perpètua es mereixen.
Ferran Fa 5 mesos
Sodomîa señores....
torracollons Fa 5 mesos
que els doni una medalla de la virgen del rosío...
Un de pas Fa 5 mesos
Espanya mai ens falla!! Apa perquè venguin que no cal posar-hi tanta passió a la propera!!! La de duros que ens hem estalviat, entre pagues, medalles i pensions extra!!! Res tu, que es fotin!! salut i República aquí i a Ñ
Picafort Fa 5 mesos
“després de l’esforç, sacrifici i extraordinari servei i patriotisme” això ho diuen al Reichtag el 1939 i quadra perfectament
ganxó Fa 5 mesos
UNA MERDA LLIGADA AMB UN CORDILL BEN ESTRETA i PENDOLANT
X*2 Fa 5 mesos
I perquè els felicita, per ser uns savatges de merda, gentussa despreciable?? Quin país, quina merda
Inde Fa 5 mesos
En que país vivimos , se felicita a los que atizan a los ciudadanos pacíficos .....
TSSO Fa 5 mesos
Jo, com a premi, els enviaria un cap de setmana a París a fer front als armilles grogues i després i després que passin pel Suprem a declarar amb el Marchena de nou. A veure si els ha quedat prou clar el concepte de violència i de pacífic. Són servidors públics pagats amb els diners dels atonyinats quan exercien un dret democràtic i participaven d'un referèndum que no està penat. Per tant, ni agraïment ni condecoració. VERGONYA!!!
X*2 Fa 5 mesos
Fora ocupants
Tal com raja Fa 5 mesos
Una tasseta de til·la i a dormir.
fideli Fa 5 mesos
españa no pot deixar de ser un règim nazi...