El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marín diu que el pacte a la Diputació demostra que el “mur” tenia una part de “postureig”
  • CA

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, creu que el “mur” entre independentistes i constitucionalistes no era 100% real i que tenia “part de realitat i part de postureig de les formacions polítiques”. Així ho ha manifestat en una entrevista a la Cadena Ser el dia després de ser escollida presidenta de l’òrgan supramunicipal després d’un pacte entre PSC i JxCat. Per a Marín, l’acord és una “molt bona senyal per començar a normalitzar la situació política a Catalunya” i ha defensat que només amb la justícia no se solucionarà, sinó al contrari. “La política significa dialogar i intentar arribar a acords”, ha defensat.

Marín ha afirmat que les coses no són fàcils i que costarà “molt temps” superar el problema polític. “Però ho hem d’intentar. No ens podem resignar que sempre serà així. Hem de pensar en benefici dels ciutadans i de la societat i hem de demostrar que, quan es vol, podem arribar a acords en benefici dels ciutadans”, ha conclòs. 

Preguntada per la freda relació que ahir dijous va mostrar amb l’exsocialista i ara al grup de Cs, Celestino Corbacho, Marín ha afirmat que feia molt temps que no es veien físicament i que compartiran la institució, ella com a presidenta i ell com a membre del grup de Cs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa