El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mariano Gomà, nou president de Societat Civil Catalana
  • CA

 

La junta directiva de Societat Civil Catalana (SCC) ha acordat la remodelació del càrrecs de l’entitat. Així, el fins ara president Rafael Arenas serà substituït per Mariano Gomà. Les tres vicepresidències seran ocupades per José Domingo, exdiputat al Parlament per Ciutadans, Alex Ramos i Miriam Tey.

 

El secretari serà Manuel Miró i el tresorer Ferran Brunet. Rafael Arenas, Montserrat Baras, Sixto Cadenas, Joaquim Coll, Isabel Fernández, Juan Mellen, Francesc Moreno i Nuria Plaza seran els vocals. Mariano Gomà (Barcelona, 1952) és arquitecte, escriptor i exprofessor de la Universitat Politècnica de Torí en cursos de postgrau.

Ha estat president de la demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) del 1985 al 1990; vocal professional de la Junta de Govern del COAC del 1990 al 1994; president de l’Agrupació d’Arquitectes al Servei de l’Administració de Catalunya del 1994 al 1999, i president de la Unió d’Agrupacions d’Arquitectes de les Administracions Públiques d’Espanya, del 1994 al 2001. També va ser president de la Creu Roja de Lleida del 2004 al 2014 i és membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando. 

Pel que fa al nou vicepresident, Alex Ramos (Burgos, 1959), és metge especialista en medicina preventiva i salut pública, director del Centre d’Estudis del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i director editorial d’Els Quaderns de la Bona Praxi. Ha col·laborat amb revistes de formació mèdica nacionals i internacionals. És militant actiu del PSC-PSOE, i dins del partit, és responsable de l’agrupació socialista de salut de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa