Margarita Robles, sobre Quim Torra: "Ja no representa la Catalunya que volem"

La ministra de Defensa ha manifestat que "el millor servei que podia fer el senyor Torra és retirar-se i permetre que a Catalunya hi hagi aquest ambient de convivència"

 

 

 

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha assegurat aquest dimarts sobre el president de la Generalitat, Quim Torra: "Ja no representa a la Catalunya que volem". "Volem una Catalunya a Espanya, moderna, en la qual existeixi un àmbit de convivència i el diàleg", ha dit per afegir que "Torra representa la negació de la convivència, la confrontació, la fractura social". "I el millor servei que podia fer el senyor Torra és retirar-se i permetre que a Catalunya hi hagi aquest ambient de convivència, de pau, a més d'una Catalunya moderna", ha assenyalat, després que el president català hagi recordat als presos en anglès per Sant Jordi i reclamés solucions a la comunitat internacional.

 

 

Robles ha fet aquestes declaracions en un acte electoral a la ciutat de Ferrol, en què ha insistit que "Torra haurà d'explicar als ciutadans perquè durant el seu mandat no s'ha tramitat ni una sola llei". A més, li ha retret que "no ha pensat en cap moment en els ciutadans de Catalunya, només en els interessos que representen una part molt minoritària de la població a Catalunya".

 

Comentaris