Margarita Robles serà la portaveu del PSOE al Congrés

L'exmagistrada va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat durant els mandats de Felipe González i ha estat vocal del CGPJ

 

L'exmagistrada del Tribunal Suprem Margarita Robles serà la nova portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, segons fonts del partit. El nomenament s'ha fet públic just l'endemà de la finalització del 39è Congrés del PSOE, en què s'ha aprovat, amb el 70,5% dels vots, la nova executiva del partit amb el secretari general, Pedro Sánchez, al capdavant. Robles va ser la número 2 a la llista socialista de les eleccions del 26 de juny, va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat en l'època del govern de Felipe González i va ser secretària d'Estat d'Interior quan Juan Alberto Belloch era ministre d'Interior i Justícia. Més recentment, va ser vocal del Consell General del Poder Judicial, en concret entre 2008 i 2013.

 

Robles substituirà en el càrrec el diputat valencià José Luis Ábalos, que ha exercit provisionalment de portaveu socialista al Congrés després de la dimissió d'Antonio Hernando arran de la victòria de Pedro Sánchez a les primàries.

 

Comentaris