Maragall dóna per acabat el trident Montilla, Iceta i Zaragoza

L'exconseller d'Educació reitera que el PSC s'ha d'alliberar de certes "cotilles", però nega que vulgui fer un altre partit

L'exconseller d'Educació i membre de l'executiva del PSC, Ernest Maragall, ha donat avui per finalitzat el trident José Montilla, Miquel Iceta i José Zaragoza al capdavant de la direcció del PSC. "Aquest període s'ha acabat", ha assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio.

Maragall ha reiterat que el Partit Socialista s'ha d'alliberar d'unes "cotilles" que no el deixen ser "el gran partit de l'esquerra catalana" i fer-ho des d'una "òptica genuïnament catalana" però ha negat i ha qualificat "d'absurd" que el seu objectiu sigui formar un altre partit al marge del PSC. "Aquesta seria la pitjor resposta possible", ha afirmat.

Encara que a través d'una piulada al twitter Maragall ara fa uns dies es va mostrar favorable al manifestat del Col•lectiu Socialista Penedès-Catalunya, que es mostra partidari d'un estat federal i si persisteix l'hostilitat vers Catalunya d'un estat propi, avui ha volgut deixar clar que "la via és defensar el federalisme fins les darreres conseqüències".

 
 

Comentaris