El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manifestació espanyolista a la seu d’ERC
  • CA

 

 

Una cinquantena de persones es manifesten a les portes de la seu d’ERC del carrer Calàbria de Barcelona, amb banderes espanyoles i alguna de catalana, amb crits de “ERC i Companys mataban a catalanes”, “asesinos” “terroristas” i “no nos engañan, Catalunya es España”. També fan referència al soci de Govern d’ERC, cridant “vuestra democracia es el 3%“, i asseguren als independentistes que “no nos quitaran nuestra lengua, nuestra cultura y nuestra historia”.  També han cridat “ERC la vergüenza catalana”. La majoria dels manifestants són gent gran, que continuen amb crits de “Visca Catalunya i Viva España”, i “No votaréis, la catalanidad es hispanidad”

 

 

De fet, han tallat el carrer, i estan vigilats pels Mossos d’Esquadra, que tenen aparcades tres furgonetes a la cantonada amb Aragó, i hi ha vuit agents de policia. Els manifestants han instal·lat també un plafó on es poden veure diverses esquel·les, sota el títol “asesinados por la república”.  

 

 

Tot això passa el dia en què què el Govern ha anunciat la data i pregunta del referèndum, en un acte solemne amb intervencions del president i també del vicepresident Junqueras, alhora president d’ERC.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa