"Malestar" de l’ambaixada espanyola per un acte d'Oxford Union amb Puigdemont

L’entitat, que compta amb estudiants de la prestigiosa universitat anglesa, havia presentat el president com a “líder de la resistència catalana”

L’ambaixada espanyola al Regne Unit ha expressat el seu “malestar” a la societat de debat Oxford Union, de caire privat però que compta amb estudiants de la prestigiosa universitat anglesa entre els seus membres, per haver convidat Carles Puigdemont a un acte el proper 28 de maig. En una carta a l’entitat datada d’aquest dilluns, l’ambaixador Carlos Bastarrreche titlla el president a l'exili de “fugat de la justícia” i diu que “donar-li una plataforma per parlar de la seva causa és extremadament inapropiat”. Oxford Union havia presentat al seu web originalment Puigdemont com a “líder de la resistència catalana”, cosa que ja ha modificat per “expresident de Catalunya”, tot i mantenir que “viu a l’exili”. Bastarreche ha acusat de “moralment inacceptable” la presentació original al web.

 
 

Comentaris (10)
JOHN Fa 5 mesos
ENGXIT
Espanya és feixisme Fa 5 mesos
El Dalai Lama també és acusat i vexat constantment per la Xina, de què tenen por les dictadures? i el feixisme espanyol?i
Josep Fa 5 mesos
Espanya país podrit dictador lladre i mafiós
Pol Fa 5 mesos
Fugat de la justícia? Que jo sàpigue es va lliurar a la justícia europea, va estar empresonat i el varen deixar en llibertat perquè no hi havia cap delicte dels que se l'acusava a Espanya! Aquest Bastarreche deu ser un sicari de'n Borrell, que l'enviin d'embaixador a Síria o a Zimbàbue, allà potser el posarien en el seu lloc!
Rafols Fa 5 mesos
És clar, ara explica-li tu, a persones intel·ligents i demòcrates, que el M.H President Carles Puigdemont és un fugat de la justícia. Un home que és convidat a donar conferències arreu, que es mou lliurement per tot Europa, sense amagar-se de ningú, amb domicili conegut, dins de l'àmbit acadèmic, polític i del mediàtic, dia si dia també, actual cap de llista candidat polític a eurodiputat i recolzat per a prop de 3 milions de catalans, els quals el tenim com el legítim President a
Fat Boy Fa 5 mesos
Dolor?, malestar?, enfriamiento?: OKAL!!.
APAÑAMELAPELA Fa 5 mesos
El presentin com el presentin intentaran bloicotejar-lo sempre. Abans la dictadura ñola era blava, ara és vermella. SEGUIM !!! SOM REPÚBLICA !!!
Portuguez Fa 5 mesos
Esta castelhanada de Madri é patéticamente terceiro-mundista. As tristes figuras que o colonialismo castelhano fqz internacionalmente, lembram o regime salazarista no seu final, isolado pela recusa da democratizaçãoce da descolonização.
VÒMIT Fa 5 mesos
Els fatxes parlant de moral! EEEGGGGGGGGGGGGS!
EXILIAT Fa 5 mesos
Exiliat, exiliat, exiliat, exiliat, exiliat, exiliat, exiliat, exiliat exiliat exiliat exiliat, çsegueix