Maduro esbronca Rajoy: "Treu els nassos de Veneçuela"

El president veneçolà pregunta al president espanyol: "Sobre quin patró treus tu que l'intent del poble de Catalunya de fer una jornada democràtica, per fer un referèndum, és il·legal?

 

El president veneçolà, Nicolás Maduro, ha emplaçat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a "treure els nassos de Veneçuela" en referència al reconeixement de Rajoy a la consulta organitzada per l'oposició veneçolana aquest diumenge. En concret, ha retret que Rajoy doni legitimitat a la votació de l'oposició veneçolana mentre rebutja el referèndum sobiranista convocat a Catalunya. "Sobre quin patró treus tu que l'intent del poble de Catalunya de fer una jornada democràtica, per fer un referèndum, és il·legal? No m'he de ficar, però tu Mariano Rajoy, treu els teus nassos de Veneçuela", ha etzibat durant una compareixença en directe en la televisió estatal veneçolana.

 

"Atura't Maranito, Marianito, Rajoycito, Rajoycito si és legal la consulta de l'oposició que aquí es tolera pel nostre respecte a la llibertat d'expressió tot i que crida a la violència, però no és legal el referèndum sobre Catalunya. Crido al respecte a la constitucionalitat de Veneçuela com Veneçuela respecta la constitucional d'Espanya i de tot el món", ha argumentat.

 

Comentaris