El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Madina renuncia a seure davant de Sánchez i li cedeix el seu escó
  • CA

El diputat del PSOE per Madrid Eduardo Madina, excandidat a la secretaria general del partit, ha renunciat aquest dimarts a seure a l’hemicicle del Congrés per davant del fins ara secretari general dels socialistes, Pedro Sánchez. Així, Madina li ha cedit la cadira que li havia assignat el Grup Socialista en la reorganització d’escons després dels canvis al partit d’aquest cap de setmana.

En un inici, el grup parlamentari del PSOE havia col·locat Sánchez a la cinquena fila de l’hemicicle (la quarta dels socialistes), fet que situava l’exlíder del partit per darrere de Madina, que avançaria una fila. La cadira que fins ara ocupava Sánchez està reservada exclusivament per al secretari general del partit, i ara el PSOE està en mans d’una gestora.

Tot i aquesta proposta inicial, quan el diputat basc ha conegut la nova redistribució, ha trucat a la direcció del PSOE i ha demanat mantenir el seu escó de la cinquena fila -que ja ocupava fins abans d’aquest cap de setmana-, ja que entén que no pot estar per davant de Sánchez, segons ha justificat el propi Madina a la premsa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa