Madí: "El Confidencial.cat va ser profètic"

El cap d'estratègia de CDC reivindica la seva acció política i acusa el tripartit d'haver malmès l'autoestima i prestigi de Catalunya

El secretari executiu de Comunicació i estratègia de CDC, David Madí, ha fet balanç de la seva trajectòria en dues entrevistes a Rac1 i Catalunya Ràdio. Madí, que el gener deixarà la seva tasca a la federació, ha assegurat em referència al famós "Confidencial.cat", que "si el miréssim ara veuríem que va ser profètic". Madí ha aprofitat per reivindicar la campanya electoral del 2006, aleshores criticada per ser excessivament agressiva amb la resta de partits. "Era la nostra visió de la primera legislatura del tripartit", ha explicat.

La mà dreta d'Artur Mas ha lamentat que a Catalunya s'hi hagi instal•lat "un clima molt antipolític que empobreix la societat", fet pel qual considera "molt important" que la societat "es reconciliï amb la política".

El cap de campanya de CiU, ha fet balanç de l'acció de govern del tripartit, a la qual ha posat una nota negativa. Madí ha assegurat que per a un país, el més important és tenir "prestigi de portes enfora i autoestima de portes endins", i en aquest sentit ha remarcat que "una de les factures intangibles que costarà més de superar és tenir un prestigi potent i una autoestima forta".

Madí ha assegurat, finalment, que si la transferència de poders segueix al ritme actual, Mas podria ser president el proper 27 de desembre.

 
 

Comentaris