Madí: "Els catalans han posat punt i final al tripartit"

CiU afirma que els ciutadans "han decidit obrir una nova pàgina d'esperança pel país i construir una Catalunya millor

Eufòria poc dissimulada a l'Hotel Majèstic, seu electoral de CiU. El cap de campanya de la federació, David Madí, ha assenyalat que avui és un dia "d'orgull i d'honor" perquè "ha guanyat el catalanisme" i els catalans han posat "punt i final al tripartit".

El dirigent convergent ha valorat amb "cautela i prudència" el sondeig de TV3, que dóna entre 63 i 66 escons a la federació, i ha assegurat que els ciutadans "han decidit obrir una nova pàgina d'esperança pel país i construir una Catalunya millor".

Madí i la subdirectora de campanya de CiU, Joana Ortega, han celebrat l'increment de gairebé tres punts de la participació perquè dóna "legitimitat" als resultats. Davant d'una gran expectació de mitjans de comunicació i simpatitzants, que ja han deixat petita la sala on se segueix la nit electoral, Madí ha opinat que aquests resultats evidencien que els catalans han decidit obrir "una nova pàgina" per al futur de Catalunya.

El cap de campanya de CiU ha valorat positivament l'augment de participació, que ha qualificat com "el primer canvi de l'era tripartit", perquè trenca una tendència negativa que s'arrossegava des del 2003.

 
 

Comentaris