El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
López Tena: "el discurs de Mas és digne d’un gestor mediocre"
  • CA

El portaveu del grup parlamentari de Solidaritat Catalana, Alfons López Tena, ha titllat el discurs d’Artur Mas de “catàleg de bones intencions digne d’un gestor mediocre”. López Tena ha advertit que el projecte convergent “porta a la frustració” i l’ha acusat d’inconcret.

El parlamentari de SI ha retret a Artur Mas que no hagi explicat com pensa actuar quan “Espanya digui “no” una altra vegada”, en referència al concert econòmic i la sentència de l’Estatut. López Tena, molt dur en tot moment, ha preguntat al líder de Convergència, citant el seu discurs, per què Catalunya ha d’actuar com un estat independent en matèria cultural i no en la resta d’àmbits.

Quan se li ha preguntat sobre el conflicte per gestionar el grup mixt, Tena ha assegurat que la decisió de la president de la cambra, Núria de Gispert (que exclou la possibilitat que SI formi grup propi), és “la decisió il•legal d’una senyora”. “No volem pensar que el Parlament es gestiona com el parlament de Bielorússia, que les administracions dels seus òrgans no poden recórrer-hi davant de ningú”, ha afegit López Tena, advertint De Gispert que encara queden jutges per controlar les decisions que es prenen a la cambra catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa