El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
López Tena creu que Laporta "s’avorreix al Parlament"
  • CA

El diputat de SI al Parlament Alfons López Tena ha afirmat que el líder del seu grup i de Democràcia Catalana (DC), Joan Laporta, “s’avorreix al Parlament”.

En una entrevista a Rac 1, López Tena ha suggerit que Laporta no ha sabut trobar el seu paper en un òrgan en què les decisions es prenen col·lectivament, “ja que està acostumat a dirigir”.

Ha admès que des del mes de desembre veia venir una ruptura en la coalició de SI, en veure que Laporta -líder d’una de les seves formacions, Democracia Catalana- “no trobava el seu paper, el seu encaix en la vida parlamentària”.

Tot i que ha revelat que no parla amb l’expresident del FC Barcelona des de la setmana passada, s’ha mostrat sorprès que n’anunciés la ruptura política amb un comunicat.

En aquest sentit, ha criticat la visió de la política de Laporta, a qui considera massa “presidencialista”.”Ell pretenia fer política com quan era president del Barça”, ha exemplificat. Així, creu que el problema del líder de DC és que vol un càrrec “de gestió” en un òrgan en què les decisions no es prenguin col·lectivament. Per aquesta raó, el diputat independentista ha advertit a ERC que tindrà problemes amb Laporta; “a curt termini, Portabella, i a llarg, Puigcercós”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa