López Alegre (PP): "A Girona, JxCat és el GIL de Puigdemont"

El número 2 del PP al Congrés per Barcelona presenta el seu llibre 'La majoria silenciosa"

 

 

 

El número 2 del PP al Congrés per Barcelona, Joan López Alegre, ha presentat aquest dijous el seu llibre 'La majoria silenciosa. Com els catalans no independentistes van prendre els carrers i van derrotar el cop' (Deusto) al costat de la candidata popular a les eleccions europees, Dolors Montserrat, i el candidat al Congrés per Girona, Sergio Santamaría. "És fals que estiguem davant un problema generat per la sentència de l'Estatut", ha dit López per a condensar la tesi del llibre, en què també destaca que hi hagi catalans que van acabar manifestant-se a Catalunya en contra del procés sobiranista, sobretot en la mobilització del 8 d'octubre de 2017.

 

 

En presentar l'assaig, Santamaría ha destacat aquesta manifestació, i a més ha defensat posar de manifest a Europa que l'independentisme "ha de ser eliminat democràticament de la societat espanyola". López Alegre defensa que els catalans no independentistes han de ser reconeguts pels independentistes com l'altra part de Catalunya, i considera que "el diàleg no ha de ser 'amb Espanya' sinó entre catalans, però el problema és que els independentistes no reconeixen la pluralitat" social. 

 

 

En presentar-se el llibre a Girona, López Alegre ha afirmat que "a Girona, JxCat és el GIL de Puigdemont, amb Matamala i Cuevillas, en pla Julián Muñoz". I Santamaría --candidat per aquesta circumscripció-- s'ha mostrat molt optimista amb la campanya que el partit està fent a Girona, i ha pronosticat un bon resultat.

 

Comentaris