Lluís Puig: "Anirem responent amb el somriure el que ens vagi venint aquests 73 dies"

El conseller de Cultura creu que en l'actuació de la Guàrdia Civil hi ha "una certa escenografia"

 

El conseller de Cultura de la Generalitat, Lluís Puig, ha considerat sobre la personació de la Guàrdia Civil aquest dijous al Parlament, la Generalitat, la Conselleria de Justícia i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) a Catalunya que "segurament hi ha ganes de fer una certa escenografia".

 

 

"Sense aquesta escenografia faríem el mateix davant una ordre judicial", ha afegit en declaracions als mitjans, on ha assenyalat que resulta molt espectacular la imatge de la Guàrdia Civil entrant en edificis públics que sempre han estat amb les portes obertes.

Puig ha dit que a la Generalitat no se'ls esborren els discos durs, que manté molt bé els seus ordinadors i té la documentació molt ordenada: "Anirem responent amb el somriure el que ens vagi venint aquests 73 dies" --fins al referèndum de l'1 d'octubre--, ha dit.

 

 

"Fa pocs dies aconseguim que entressin en un teatre", ha dit el conseller, que ha agregat que allí el que es va trobar va ser tota la documentació en regla de com s'havia llogat l'espai a una entitat i com se li havien aplicat els preus i descomptes corresponents.

 

 

Ha pronosticat que demà, passat i l'altre serà el mateix: "Estem convençuts que viurem una carrera d'esdeveniments allà on menys ens els esperem", i ha agregat que no cal perdre el somriure, com sempre proclamava l'expresidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals.

 

 

"Només d'aquesta forma tranquil·la i pausada arribarem a bon port perquè el dia 1 d'octubre la gent pugui exercir el seu dret fonamental de votar", ha assenyalat, i encara que cada dia es faci molt llarg, seran 73 dies que passaran molt ràpid, ha augurat.

 

Comentaris