La Lliga Democràtica demanarà formalment l’indult dels presos polítics

El Comitè Executiu de la Lliga Democràtica reunit el 27 d’agost considera que és la manera de sortir de l’atzucac

“La Lliga Democràtica considera que l’indult dels polítics i activistes condemnats pot contribuir decisivament a què Catalunya comenci a sortir de l’atzucac en qual viu immersa des de fa massa temps i a encarar la resolució del conflicte polític que la divideix”. Aquest és la decisió, a la que ha tingut accés El Món, del Comitè Executiu de la formació que lidera Astrid Barrio, Sílvina Requena i l’expresident de SCC, Josep Ramon Bosch. Una decisió acordada ahir en una reunió de la direcció i que es pren “sense perjudici de la nostra fermes en la defensa del marc constitucional”.

"Per aquest motiu", continua l'acord,  "emplacem a totes aquelles forces polítiques i entitats catalanistes i sobiranistes i a tots aquells que aspiren al progrés de Catalunya i que comparteixen aquest punt de vista a afegir-se a la petició d’indult que formalitzarem properament".

 

 

La Lliga entèn que "només amb una clara voluntat de passar pàgina i d’obrir una nova etapa allunyada de provocacions i tacticismes estèrils podrem començar a tancar les ferides i tornar a posar el país en marxa en aquests temps difícils per tal estar a l’alçada del que avui necessitem els catalans: responsabilitat, bon govern i la concòrdia".

El document de la Lliga Democràtica

El document de la Lliga Democràtica Quico Sallés

 

 

Comentaris