El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Lliga Democràtica demanarà formalment l’indult dels presos polítics
  • CA

“La Lliga Democràtica considera que l’indult dels polítics i activistes condemnats pot contribuir decisivament a què Catalunya comenci a sortir de l’atzucac en qual viu immersa des de fa massa temps i a encarar la resolució del conflicte polític que la divideix”. Aquest és la decisió, a la que ha tingut accés El Món, del Comitè Executiu de la formació que lidera Astrid Barrio, Sílvina Requena i l’expresident de SCC, Josep Ramon Bosch. Una decisió acordada ahir en una reunió de la direcció i que es pren “sense perjudici de la nostra fermes en la defensa del marc constitucional”.

“Per aquest motiu”, continua l’acord,  “emplacem a totes aquelles forces polítiques i entitats catalanistes i sobiranistes i a tots aquells que aspiren al progrés de Catalunya i que comparteixen aquest punt de vista a afegir-se a la petició d’indult que formalitzarem properament”.

 

La Lliga entèn que “només amb una clara voluntat de passar pàgina i d’obrir una nova etapa allunyada de provocacions i tacticismes estèrils podrem començar a tancar les ferides i tornar a posar el país en marxa en aquests temps difícils per tal estar a l’alçada del que avui necessitem els catalans: responsabilitat, bon govern i la concòrdia”.

El document de la Lliga Democràtica

El document de la Lliga Democràtica Quico Sallés

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa