El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Llena a CiU: “Gilipolles, de què rieu amb la que està caient!”
  • CA

El candidat del PSC per Lleida, Joaquim Llena, ha carregat durament avui contra CiU en un míting a la capital del Segrià. Referint-se al logotip de campanya de la federació nacionalista, que situa una rialla per sota de les sigles de CiU, Llena els ha dit: “Gilipolles, de què rieu amb la que està caient, cony!”.

Llena ha assegurat que aquests “noiets xulets” s’han tornat “mentiders, demagògics” i que tenen com a “única finalitat tornar a recuperar la casa que consideren que els vam prendre”. A més, ha dit que, durant aquests quatre anys, han aplicat l’estratègia del “Váyase señor González” d’Aznar, tot i que “més finets, amb una rialla”.

El conseller es disculpa

A la tarda el conseller s’ha disculpat per aquestes paraules. En un comunicat enviat hores després d’haver fet les declaracions, Llena ha negat que la seva intenció fos faltar el respecte a ningú. “Reconec que el terme utilitzat no és l’adequat, és excessivament col·loquial, i demano disculpes si algú s’ha sentit al·ludit”, ha afirmat.

En el comunicat, el seu partit ha recordat que la situació actual és d’un “context econòmic i social molt dur, on convé molta serietat i molt rigor, amb propostes de futur com les plantejades pel PSC”. Els socialistes s’han excusat i afirmen que Llena “en cap moment de la seva intervenció ha volgut qualificar les actituds de persones o d’altres partits polítics”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa