El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lleida continua tancant espais religiosos
  • CA

L’Ajuntament de Lleida assegura que no ha començat una creuada contra els espais religiosos de la ciutat, ni ha fet una campanya especial de control de temples, però els darrers mesos s’han tancat diverses esglésies evangèliques, la polèmica mesquita del carrer del Nord i s’han obert expedients a esglésies catòliques. En tots aquests casos, el consistori assegura que els tràmits es van començar a partir de les queixes dels veïns.

Els darrers tres mesos, segons publica el diari Segre, s’han tancat l’Asemblea de Dios Misión España, Christian Family International, Christian Family International, Iglesia Pentecostal: centro de milagros, signos y sanación divina, Eternal Life Chapel, l’Església Evangélica Pentecostal del carrer Indíbil i Mandoni i l’Església Evangélica Filadelfia; totes elles per manca de llicència d’activitat o per incompliment de la normativa ambiental.

A aquestes s’ha de sumar el passat mes de setembre el tancament de la mesquita del carrer del Nord, el temple islàmic més gran de la ciutat, per un excés d’aforament i l’expedient obert a l’església de Sant Llorenç després que un veí es queixés pel soroll de les campanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa