Lledoners no perd pistonada

Milers de persones es continuen concentrant cada diumenge al vespre per fer-se sentir al centre penitenciari on rauen els presos polítics

 

 

Organització gairebé prussiana. Així es pot definir, el muntatge que cada diumenge al vespre es munta al voltant de la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada. De fet, des de l'entrada de la C55 fins al centre penitenciari on rauen els presos polítics és una currua de cotxes, bicicletes i caminaires que van expressar el seu suport al vicepresident Oriol Junqueras, als consellers Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva i els líders sobiranistes civils, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. 

 

Milers de persones s'han concentrat al turó ubicat rere la part nord-est de la presó, amb banderes i tot l'instrumental de color groc, el símbol de la solidaritat amb els presos que tan molesta els partits i els activistes unionistes. Els Mossos han tingut feina a desallotjar asserenadament el perímetre de seguretat del Centre. 

Com dada diumenge a la tarda, s'hi ha concentrat gent que reclama la llibertat amb divises, cants, cançons com el Cant dels Ocells o l'himne El Segadors així com l'Estaca. Avui, l'estrella del repertori ha estat el Cant dels Ocells a quarts de vuit del vespre.

 

 

El vespre d'avui, tot i l'amenaça de tempesta no ha arronsat els ànims de totes les persones que s'han concentrat per reclamar la llibertat després de 300 dies d'empresonament. Turull i Cuixart han fet saber a través del Twitter que "avui la música s'ha sentit més que mai" i han agraït la fermesa dels concentrats. 

 

Comentaris