Llanos de Luna ordena a l'Ajuntament de Badalona que tanqui pel 12-O

El tinent d'alcalde recrimina a la delegada del govern espanyol a Catalunya que utilitzi la justícia per "infondre por a treballadors públics" de la ciutat

La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha portat al jutjat l'Ajuntament de Badalona per voler obrir les seves portes el 12 d'Octubre. El tinent d'alcalde del consistori, Jose Téllez (CUP), ha explicat publicat a Twitter el comunicat de la delegació, que sol·licita al jutge que impedeixi que l'Ajuntament de Badalona obri les seves oficines públiques municipals aquest dimecres.

En el text s'afegeix que Llanos de Luna ha interposat un recurs judicial on se sol·licita que el 12-O no pugui obrir cap administració pública. Téllez ha recriminat que la delegació espanyola a Catalunya utilitzi les administracions per fer política contra el consistori.

 

"Demano que De Luna no s'hi fiqui en acords ajuntament-sindicats i no utilitzi la justícia per infondre por a treballadors públics", ha piulat el tinent d'alcalde. 

 

 

 

Comentaris