El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Llach veu positiva la divisió entre JxCAT i PDeCAT : “Augmenta l’oferta”
  • CA

El cantant i exdiputat de JxSí al Parlament Lluís Llach considera que la divisió entre JxCat i el PDeCAT beneficiarà l’independentisme perquè “augmentarà l’oferta”. Llach creu que clarificarà posicions per als votants de l’centredreta independentista.

 

En una entrevista d’Europa Press arran de la publicació la seva novel·la ‘Escac a l’Destí’ (editorial Univers), Llach ha afirmat que li preocuparia més que el context històric provoqués una “oportunitat per a l’independentisme i no la aprofités perquè no estigués preparat”. “En els moments difícils sorgeixen escletxes”, ha afegit. “I si la democràcia -al món- sobreviu, la independència és inexorable”, ha remarcat.

 

Per altra banda, Llach admet que, en el debat sobiranista, és més partidari de la confrontació que de l’espera . L’exdiputat i cantautor també entèn que l’independentisme va fracassar fa tres anys però opina que ha servit per tenir més clar “el mapa de carreteres” per a un futur intent. “La desmoralització la provoca l’enuig. El dia que haguem de tornar a sortir al carrer, ho farem”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa