Levy diu que el PP dubta fer Iceta senador pel “xantatge” d’ERC al PSOE

“Volem saber exactament amb llum i taquígrafs què demana ERC al PSOE per donar el seu suport al senador Iceta”

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP i número dos de la llista del PP a l’ajuntament de Madrid, Andrea Levy, ha afirmat aquest dilluns que la seva formació encara no ha decidit si donarà suport a la designació del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, com a senador designat pel Parlament perquè els populars estan “preocupats” pel “xantatge” que ERC –ha dit- està fent al PSOE “i per extensió al govern de Pedro Sánchez”. “Volem saber exactament amb llum i taquígrafs què demana ERC al PSOE per donar el seu suport al senador Iceta”, ha dit Levy, que ha afirmat també que algunes declaracions d’Iceta “no són clares” respecte a l’independentisme. 

Levy ha recordat que la pràctica històrica al Parlament ha estat donar suport als candidats que pertoquin als partits, però ara al PP li “preocupa molt” que “ERC estigui fent un xantatge al PSOE i per extensió al govern d’Espanya”.

En aquest sentit s’ha preguntat “a canvi de què els vots d’ERC influiran en la designació d’Iceta com a senador”. “ERC ha posat preu al suport a Miquel Iceta perquè sigui senador i president del Senat, i volem saber quin és aquest preu”, ha dit.

 
 

Comentaris