Lesmes, sobre les protestes per la sentència: "Són una rebequeria sense més"

El president del Suprem creu que la reacció a la sentència ha estat "desmesurada, injusta" i una "rebequeria"

"La meva impressió llavors és que pretenien subvertir l'ordre constitucional". Així s'ha expressat aquest divendres el president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, en declaracions a Onda Cero, on ha afegit que la sala no va arribar a aquesta conclusió després d'escoltar centenars de testimonis i examinar milers de documents. El Suprem va condemnar per sedició els presos independentistes perquè creu que buscaven forçar una negociació per aconseguir un referèndum, però no la independència directament. Lesmes ha opinat que la reacció a la sentència ha estat "desmesurada, injusta" i una "rebequeria sense més", i ha dubtat que la majoria dels manifestants s'hagi llegit la sentència.

D'altra banda, sobre l'exhumació de Franco, ha recordat que és un acte decidit per llei, i el Suprem només s'ha limitat a avaluar la seva legalitat, no la seva oportunitat. Ha negat que sigui cap profanació, perquè hi ha una cobertura legal. "Em sembla que és un excés verbal", ha afegit.

 
 

Comentaris (17)
2019. Fa 3 mesos
Tu inteligencia es subliminar
un tipo que vive en Tabarnia Fa 3 mesos
si fos un xulo de veritat aniria sense escolta, pero com que es un boques va acollonit tot el dia, fins que l.hi fotin un tret al cap
joan Fa 3 mesos
Tu si que ets, un rebeq, però desgraciadet, si no estiguessis aquí, per un endoll, estaries demanant caritat pels carres, de carbassò que ets, i a mès franquista, indecent
Fins el més pacific acaba treien las urpes, si l'empaiten.... Fa 3 mesos
Arribarà un dia -si no ha arribat ja- que ens caldrà tenir una policia, -per no dir altre cosa-, nostre de veritat, com tenia Eslovènia per defensar-se dels serbis i poder ser lliure.
OLIVETTA Fa 3 mesos
ÉS que són unos rebecos i jon possen la banya no la treuen.al menys nosaltres son consecuents amb les nostres idees O SERÀ QUE NO NECESSITEM PAGA ALGUNA?
X*2 Fa 3 mesos
Fora aquesta feixistes ocupants, fora gentussa
Marcel Fa 3 mesos
Pallasos aquesta rebecaria sense més us costarà molt cara a caspanyistan .
Evaristu Fa 3 mesos
Lladren anem be.
Claravalls Fa 3 mesos
Ets igual que la momia,un assassí.La rebequeria te la fotrem pel cul,feixista.Et la vergonya de la justícia i el món et posarà al seu lloc.Un cop us quedeu sols no tindteu tantes ganes de dir bestieses,recorda 2 bilions € és el que deu el teu puto país,miserable franquista.Qui riu l'últim riu dos vegades.Quan esteu sol també riureu.Un ferro roent us fotran Europa pel cul. Fracassat.Miserable rata franquista rabiosa que et bombin.Fot una cara de totil. Catalunya no és ni serà mai Esp
kko Fa 3 mesos
Claro, claro, claro.......... cagats.
fideli Fa 3 mesos
rebequeria conta un estat invasor i feixista
Un nou Dos de Mayo, amb presó Fa 3 mesos
Miri sr Lesmes, fa poc més de 200 anys, quan el poble de Madrid es va veure sotmès a França, a les lleis de Bonaparte, va sortir al carrer, va ser també una rebequeria? A cap poble li agrada estar sotmès sota les lleis i la Justícia del seu ocupant. Molts madrilenys ho van pagar amb la vida, ara no podeu matar i ens tanqueu a la presó.
Bernat C. Fa 3 mesos
El nivell mental de la judicatura espanyola és lamentable. En comptes de callar encara "jalean"
ganxó Fa 3 mesos
Són nyols, que hi farem
Marta Fa 3 mesos
La justícia caspanyola hereu del Franco una colla de faxas vividors represors , són el ridícul davant del món que ja ha vist lo delincuents que són .
Pep Fa 3 mesos
Lo que vosté digui senyoria pero la sentencia es una venjança i es lo que diem milions de catalans .
Ep! Fa 3 mesos
Aquest lesmes ens tracta com a nens?
FRAN BCN Fa 3 mesos
Veig que viuen en el seu mon particular...no s'assabenten de res...Madrid deu ser una "illa"